Proběhlo setkání informačních center

12. 11. 2015 Autor: Jan Špelda

Dne 4. 11. 2015 proběhlo setkání Informačních center Královéhradeckého a Pardubického kraje. Jednání se konalo v nově zrekonstruovaném Broumovském klášteře.

Pro zájemce byl připraven program o den dříve, tj. 3. 11. 2015 od 18:00 hodin v kavárně Café Dientzenhofer v Broumovském klášteře, kde bylo možné se sejít u kulatého stolu a volně prodiskutovat novinky v jednotlivých oblastech. Ubytování bylo zajištěno v nově zrekonstruovaných prostorách Broumovského kláštera – v bývalých mnišských celách.

Dne 4. 11. 2015 se již plně rozjelo jednání, přednášky a jednotlivé workshopy. V dopoledním bloku se konaly přednášky s informacemi z Královéhradeckého a Pardubického kraje týkající se jak cestovního ruchu včetně cykloturistiky. Dále byly představeny novinky jak v podnikatelské sféře, tak v moderních aplikacích, závěrem se účastníci dozvěděli pár statistických dat. Po obědě byly pro účastníky připraveny bloky workshopů, kde mohli probrat, jak se chovat k nespokojenému zákazníkovi, jaké jsou novinky v A.T.I.C., co je to questing, jak se tvoří propagační materiály, nebo jaké jsou novinky v sociálních sítích. Závěrem proběhla exkurze nově zrekonstruovaného Broumovského kláštera.

Soubory ke stažení