Zajištění vyhotovení reklamních předmětů III.

3. 6. 2010 Autor: Centrum EP

Výzva k podání

Evidenční číslo:  34/2010
Typ zakázky:  Zakázka malého rozsahu
Předmět: 

Zajištění vyhotovení reklamních předmětů III.

Odbor KÚ/organizace:  Odbor regionálního rozvoje, cestovního ruchu a kultury
Způsob zadání:  -
Datum zveřejnění:  3.6.2010
Datum podání nabídek:  16. 6. 2010 do 10:00
Místo podání nabídek:  Centrum EP, Mgr. Pour Jiří, manažer veřejných zakázek
Soukenická 54,
500 03 Hradec Králové
Kontaktní osoba:  Mgr. Pour Jiří
Centrální adresa:  -
Poznámka:  -

 Přehled otázek a odpovědí.

Otázka č.1: může být rozměr fleecových dek 150 x 200 a výšivka požadovaných vizualizací?
Odpověď zadavatele: Rozměr dek a reklamních předmětů musí být takový, jaký je uveden v ZD (Zadávací dokumentaci ).

Otázka č.2: Dobrý den, prosím o zaslání grafického manuálu k veřejné zakázce malého rozsahu, "Zajištění vyhotovení reklamních předmětů III", v pdf. Prosím o zaslání na dole uvedenou adresu. Velmi Vám děkuji! Zdravím a přeji hezký den! Odpověď zadavatele: Dokument Grafický manuál zasíláme v příloze emailu.

Otázka č.3: Dobrý den, prosím Vás velice o zaslání zadávací dokumentace k VŘ Zajištění vyhotovení reklamních předmětů,které bylo zveřejněno 3. 6. 2010. Přes systém AAA Poptávky, se nedá ZD ani vytisknout,ani uložit.
Odpověď zadavatele: Zadávací dokumentace je také ke stažení na stránkách Královéhradeckého kraje: http://www.kr-kralovehradecky.cz/cz/kraj-volene-organy/verejne-zakazky/zajisteni-vyhotoveni-reklamnich-predmetu-36078/ nebo na stránkách Centra EP: :: CEP - Centrum evropského projektování ::

Otázka č.4: Dobrý den, v zadávací dokumentaci, v bodě 3. Vymezení předmětu plnění veřejné zakázky je u vizualizace jednotlivých předmětech ……jsou umístěny na internetové adrese, ale bohužel na Vámi uvedené adrese není nic nalezeno, prosím o zaslání aktuální internetové adresy. Prosím také o zaslání grafického manuálu Královéhradeckého kraje ve formátu pdf.
Odpověď zadavatele: Platná aktuální internetová adresa pro stažení „Pravidel publicity“ je: http://www.rada-severovychod.cz/file/437  .Veškeré podmínky pro použití log v rámci povinné publicity ROP SV jsou podrobně popsány v příručce „Příloha č. 10 Pravidla publicity v rámci ROP SV“. Součástí příručky je také odkaz na Manuál jednotného vizuálního stylu ROP SV. Dokument Grafický manuál zasíláme v příloze emailu.

Otázka č. 5: Citace: „Vaše firma vypsala veřejnou zakázku na zajištění vyhotovení propagačních předmětů. Naše společnost………….. takové věci samozřejmě zajišťuje, chci se tedy optat jaké propagační předměty si představujete a jestli již máte připravený potisk, nebo bude potřeba připravit i grafický návrh. Vyhotovím Vám cenovou nabídku a určitě se nějak domluvíme.“
Odpověď zadavatele: veškeré informace ohledně předmětné zakázky naleznete na webových stránkách : :: CEP - Centrum evropského projektování:: nebo na stránkách : Zajištění vyhotovení reklamních předmětů III. | Královéhradecký kraj

Soubory ke stažení