Cyklus projektového řízení v Královéhradeckém kraji

15. 2. 2010 Autor: Michal Török

Novinka na webu

Královéhradecký kraj si Vás dovoluje pozvat na cyklus vzdělávání v oblasti projektového řízení zaměřený na obce a města.

Rozšiřujete pracovní tým či se Vám mění zaměstnanci na investičních a regionálních odborech a rádi byste jim poskytli vzdělání v oblasti projektového řízení? Máte již stávající projektové manažery, euromanažery a rádi byste prohloubili jejich znalosti? Potom právě pro Vás jsou určeny semináře realizované v rámci projektu PAAK (Posílení absorpční a administrativní kapacity).

Během 4 týdnů Vás seznámíme s přípravou a řízením projektů, včetně zadávacích řízení. V krátkém časovém intervalu tak získáte komplexní znalosti projektového cyklu.

Semináře jsou vedeny praktickou formou. Teorie je vždy doplněna praktickou částí, v rámci které se účastníci seznámí s pilotními projekty a vyzkoušejí si praktické postupy na různých projektech.

Můžete se zúčastnit celého cyklu či si vybrat pouze některé ze seminářů. Nevyhovuje Vám některý z termínů? Můžete navštívit i semináře v kraji Libereckém či Pardubickém. Tyto semináře budou zaměřeny na projekty měst a obcí, zúčastnit se ho můžou i jiní zájemci. Na podzim bude otevřen cyklus zaměřený na projekty podnikatelů a neziskových organizací.

Bližší informace o obsahu seminářů naleznete na webové stránce kraje www.kr-kralovehradecky.cz, cesta: Úvodní stránkaKraj a volené orgányEvropská unie, EHP - granty a dotaceProjekt PAAK.

Registrace na jednotlivé semináře bude probíhat na webové stránce projektu PAAK www.cep-rra.cz/paak.