Divadelní festival HRANÍ BEZ HRANIC – GRANIE BEZ GRANIC

konání: 16.9.2014

Nová Paka

KDY: 16. září (9.00 – 14.00)
KDE: Městské kulturní středisko v Nové Pace, ul. F. F. Procházky 101. (Po dobu konání akce je zajištěn bezbariérový přístup do objektu)

PROGRAM

Na festivalu vystoupí klienti sociálních služeb zaměřených na pomoc osobám se zdravotním postižením i žáci místních mateřských a základních škol. Těšit se můžete například na představení žáků speciální MŠ a ZŠ Jilemnice s názvem "Láska je Láska", taneční vystoupení klientů Diakonie ČCE Vrchlabí, či muzikál "Šalamoun" v podání žáků základní školy Brána novopackého sboru Jednoty bratrské.

V rámci doprovodného programu vás paní Vladimíra Kasalová s pejskem Barykem seznámí s canisterapií, můžete si prohlédnout prodejní výstavu výrobků chráněné dílny, zapojit se do ručního tvoření, či se zúčastnit ukázky dravých ptáků, které předvede paní sokolnice Jana Mazúchová. (Podrobný program bude zveřejněn na www.zbb.cz  a vývěsce Městského kulturního střediska)

VSTUPNÉ: dobrovolné
POŘADATEL: Život bez bariér, o.s.
FESTIVAL JE TENTO ROK POPRVÉ OTEVŘEN ŠIROKÉ VEŘEJNOSTI, KTEROU TÍMTO SRDEČNĚ ZVEME. PŘIJĎTE S NÁMI STRÁVIT PŘÍJEMNÉ DOPOLEDNE PLNÉ POZITIVNÍ ENERGIE!

Soubory ke stažení