AKTUALITY Z MAS KRÁLOVÉDVORSKO

17. 1. 2014

Královédvorsko je nová, ale velmi aktivní místní akční skupina úspěšně rozvíjející svoji činnost.

SETKÁNÍ PRACOVNÍ SKUPINY

Ve čtvrtek 9. ledna 2014 se opět sešla pracovní skupina složená z aktivních obyvatel území MAS Královédvorsko. Zastoupeni byli běžní občané, zástupci místních samospráv, podnikatelé i neziskový sektor. Hlavním tématem bylo další zpracování SWOT analýzy, kterou jsme společně a za pomocí paní Jolany Šopovové provedli na dřívějším druhém veřejném jednání.

Účastníci se nejdříve rozdělili do 4 menších skupin a pracovali na jednotlivých oblastech analýzy. Snažili se sloučit stejné a hodně podobné body. Poté mohl každý účastník vybrat v každé oblasti 3-4 podle něho nejdůležitější body.

TRÉNINKOVÁ VÝZVA

V pátek 10. ledna byl ukončen příjem žádostí o dotace na pořádání sportovních a kulturních akcí na území MAS Královédvorsko. Celkem se nám sešlo 16 Žádostí na akce nejrůznějšího druhu. Celkově pořadatelé požádali o 68323 Kč. Nyní Žádosti obdrží členové hodnotící komise a obodují je podle předem stanovených hodnotících kritérií. Všichni žadatelé rovněž svůj projekt mohou krátce představit dne 27. ledna na veřejných obhajobách. Ty se uskuteční od 15,30 v zasedací místnosti Městského úřadu Dvůr Králové nad Labem. Zveme občany území MAS Královédvorsko k účasti na těchto obhajobách. Seznam žadatelů najdete na www.MASkd.cz

3. VEŘEJNÉ JEDNÁNÍ

Dalším úkolem bude propojit jednotlivé silné a slabé stránky, pokusit se najít využití příležitostí a možnosti obrany před ohroženími. A to pomocí již jednoznačných kroků, nápadů, projektů. Přijďte se zapojit na 3. veřejné jednání, které se koná již v úterý 21. ledna opět v salonku hotelu Safari v ZOO Dvůr Králové.

Lenka Křížová a Jan Holan

projektoví manažeři

MAS Královédvorsko, o. s.

náměstí Václava Hanky 828 (kino Svět)

544 01 Dvůr Králové nad Labem

tel.: 739 243 465 a 773 465 555

www.MASkd.cz

Soubory ke stažení