Závěrečná zpráva o konání Týdne vzdělávání dospělých 2012 v Královéhradeckém kraji

26. 3. 2013 Autor: Jana Fiedlerová

Ve dnech 12. - 16. listopadu 2012 se uskutečnil 7. ročník Týdne vzdělávání dospělých v Královéhradeckém kraji. Závěrečnou zprávu o jeho konání naleznete zde.

Týdny vzdělávání dospělých se pořádají v České republice pod záštitou Asociace institucí vzdělávání dospělých ČR, která je nositelem ochranné známky Týdny vzdělávání dospělých®, a krajských rad pro rozvoj lidských zdrojů.

Obdobně jako v letech předcházejících bylo cílem akce seznámit veřejnost s významem a možnostmi celoživotního učení, motivovat k celoživotnímu učení, nabídnout konkrétní vzdělávací příležitosti dalšího vzdělávání v kraji (dát možnost poskytovatelům vzdělávání dospělých prezentovat své vzdělávací produkty), zdůraznit význam dalšího vzdělávání pro zvyšování kvalifikace, uplatnění a udržení se na trhu práce a nastolit se zaměstnavateli dialog o potřebách dalšího vzdělávání.

Realizaci Týdne vzdělávání dospělých v Královéhradeckém kraji v roce 2012 organizačně zajistil Úřad práce ČR, resp. krajská pobočka v Hradci Králové a kontaktní pracoviště v Jičíně, Náchodě, Rychnově nad Kněžnou a Trutnově. Všem, kdo se na přípravě a realizaci Týdne vzdělávání dospělých 2012 podíleli, patří velké poděkování. Činili tak zdarma a nad rámec svých běžných pracovních povinností a mnohdy i pracovní doby.

Nezbytné finance na zajištění akce (propagace, náklady na konferenci, občerstvení apod.) poskytl Královéhradecký kraj.

Soubory ke stažení