Týden vzdělávání dospělých 2009 v Královéhradeckém kraji

16. 7. 2009 Autor: Jana Fiedlerová

Již čtvrtý ročník Týdne vzdělávání dospělých se v Královéhradeckém kraji uskuteční v termínu od 2. do 6. listopadu 2009.

Cílem Týdne vzdělávání dospělých 2009 (dále jen TVD) v Královéhradeckém kraji je osvěta vzdělávání u obyvatel. Především pak motivace k dalšímu vzdělávání, seznámení veřejnosti s možnostmi celoživotního učení a nabídka konkrétních vzdělávacích programů a příležitostí v kraji. Aktivity jsou určeny pro všechny osoby bez rozdílu věku, pohlaví či vzdělání. Koncept TVD 2009 je vystaven v duchu osobnostního rozvoje od lehčích témat až po odborné semináře a ukázkové kurzy. Chceme zdůraznit význam dalšího vzdělávání pro zvyšování kvalifikace, uplatnění a udržení se na trhu práce a to jak pro jednotlivce, tak i pro zaměstnavatele.

Zadavatelem akce je Královéhradecký kraj, dodavatelem komplexního organizačního zajištění pak Centrum andragogiky, s.r.o. Na Týdnu vzdělávání dospělých spolupracuje Univerzita Hradec Králové a Asociace institucí vzdělávání dospělých, pod jejíž záštitou se Týdny vzdělávání dospělých v České republice pořádají. Záštitu nad Týdny vzdělávání dospělých také převzalo Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy České republiky. Pro Vás je Týden vzdělávání dospělých příležitostí zviditelnit své produkty a prezentovat se před cílovou skupinou široké veřejnosti i zaměstnavatelů. TVD je akce nezisková, proto bude Vaše případná účast na aktivitách zcela bezplatná.

Nabídka pro poskytovatele vzdělávání dospělých v Královéhradeckém kraji:

1. Ukázkové kurzy pro veřejnost (přihláška č. 1)

Během TVD můžete uspořádat den otevřených dveří , během kterého poskytnete veřejnosti zdarma ukázkovou hodinu ze svých kurzů. K zapojení do této aktivity je nezbytné vyplnit Přihlášku č. 1.

2. Veletrh poskytovatelů vzdělávání dospělých (přihláška č. 2)

Veletrh poskytovatelů vzdělávání dospělých se uskuteční dne 6. 11. 2009 v prostorách Univerzity Hradec Králové. Bude určen široké i odborné veřejnosti. Ve stejném čase a na stejném místě se uskuteční regionální konference věnovaná rozvoji lidských zdrojů, na kterou budou zváni zaměstnavatelé, odborná veřejnost a zástupci partnerů. Vaše prezentace bude spočívat v umístění stánku s informačními materiály a s možností příjmu přihlášek přímo na místě. K zapojení do této aktivity je nezbytné vyplnit Přihlášku č. 2.

3. Webová prezentace firmy a produktů (přihláška č. 3)

Na webových stránkách TVD uveřejníme informace o Vaší organizaci a nabízených kurzech. K zapojení do této aktivity je nezbytné vyplnit Přihlášku č. 3.

Využít můžete všech výše uvedených možností současně, nebo si vybrat jen některé. Své přihlášky zasílejte nejpozději do 10. 9. 2009 níže uvedené kontaktní osobě.

Kontaktní osoba:

Daniela Kábrtová

Centrum andragogiky s. r. o.

ředitelka akcí pro veřejnost

e-mail: daniela@centrumandragogiky.cz

mobil: 774 695 284

Pevně doufáme, že využijete této příležitosti prezentovat zdarma svou organizaci a vzdělávací produkty během Týdne vzdělávání dospělých 2009.

Soubory ke stažení