Týden vzdělávání dospělých 2008 v Královéhradeckém kraji

12. 2. 2009 Autor: Jana Fiedlerová

Ve dnech 3. - 7. listopadu 2008 se uskutečnil 3. ročník Týdne vzdělávání dospělých v Královéhradeckém kraji. Závěrečnou zprávu o této akci naleznete zde

Týdny vzdělávání dospělých se pořádají v České republice pod záštitou Asociace institucí vzdělávání dospělých a krajských rad pro rozvoj lidských zdrojů. Týden vzdělávání dospělých v Královéhradeckém kraji (dále jen TVD) realizoval v roce 2008 Královéhradecký kraj opět ve spolupráci s Univerzitou Hradec Králové. Dodavatelem komplexního zajištění Týdne vzdělávání dospělých v Královéhradeckém kraji v roce 2008 byla společnost Centrum andragogiky s. r. o.

Cílem akce bylo seznámit veřejnost s významem a možnostmi celoživotního učení, motivovat k celoživotnímu učení, nabídnout konkrétní vzdělávací příležitosti dalšího vzdělávání v kraji (dát možnost poskytovatelům vzdělávání dospělých prezentovat své vzdělávací produkty), zdůraznit význam dalšího vzdělávání pro zvyšování kvalifikace, uplatnění a udržení se na trhu práce a nastolit se zaměstnavateli dialog o potřebách dalšího vzdělávání.

Soubory ke stažení

  • Záverečná zpráva (doc, 1957 kB, 12.2.2009)

    Zpracovala společnost Centrum andragogiky s. r. o., dodavatel komplexního zajištění Týdne vzdělávání dospělých 2008 v Královéhradeckém kraji.