Představení Inovativního centra a projektu I-KAP II

24. 1. 2020 Autor: Petra Hnátová

Pozvánka na akce k představení Inovativního centra a projektu I-KAP II

Dne 24. 2. 2020 od 15.00 se v budově Krajského úřadu Královéhradeckého kraje uskuteční akce k představení Inovativního centra.

V Královéhradeckém kraji má vzniknout Inovativní centrum, které bude zaměřené na podporu a prosazování inovativních metod ve školství. Budou představeny didaktické metody, které by mohlo centrum nabízet. Zároveň je cílem zjistit, co by bylo největším přínosem pro školy v kraji. Návrhy poslouží při vytváření projektu I-KAP II.

Setkání je určeno učitelům a vedoucím pracovníkům ze všech stupňů škol v Královéhradeckém kraji i všem dalším zájemcům o vzdělávání v regionu.


Na tuto akci naváže setkání s řediteli mateřských/základních/středních škol nad přípravou projektu Implementace Krajského akčního plánu rozvoje vzdělávání II (I-KAP II). Na setkání, které se uskuteční 25. 2. 2020 od 10 do 15 hodin v budově Krajského úřadu Královéhradeckého kraje budou představeny podmínky projektu, typy podporovaných aktivit a bude nabídnuta možnost seznámit se s některými konkrétními produkty ve vzdělávání, které můžete ve svých školách využít a s jejichž financováním může projekt I-KAP II školám pomoci.

V případě zájmu vyplňte závazný přihlašovací formulář, který najdete na: https://forms.gle/8gjjGocwX4vLnVdm7.


Více informací je uvedeno v pozvánkách:

Představení Inovativního centra (pdf, 181 kB, 24.1.2020 13:50)
Pozvánka

Jak na I-KAP II (pdf, 619 kB, 24.1.2020 13:52)
Pozvánka



Logo OP VVV