Zásady Dotačního programu pro podporu činností, které navazují, kooperují nebo rozšiřují sociální služby, a pro podporu prorodinných aktivit v KHK

30. 1. 2024 Autor: odbor sociálních věcí

Královéhradecký kraj

Zveřejňuje 

Zásady Dotačního programu pro podporu činností, které navazují, kooperují nebo rozšiřují sociální služby, a pro podporu prorodinných aktivit v Královéhradeckém kraji pro rok 2024

Královéhradecký kraj v souladu s ustanovením § 10c) zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, v platném znění, zveřejňuje Zásady Dotačního programu pro podporu činností, které navazují, kooperují nebo rozšiřují sociální služby, a pro podporu prorodinných aktivit v Královéhradeckém kraji pro rok 2024 (dále jen Zásady).

V elektronické podobě jsou Zásady k dispozici na internetové adrese: Krajské dotační programy pro rok 2024 - sociální oblast | Královéhradecký kraj (khk.cz).

Na webu Královéhradeckého kraje v sekci Krajské dotace pro rok 2024: Krajské dotační programy pro rok 2024 - sociální oblast | Královéhradecký kraj (khk.cz) bude nejpozději 1. března 2024 zveřejněn formulář žádosti.

Více informací v přílohách

Soubory ke stažení