Švédské velvyslanectví v Praze bylo hostitelem semináře ,,Řešení rozsáhlých a komplexních škod“

31. 10. 2018 Autor: Tomáš Šebesta

Dne 9. října se pracovníci oddělení krizového řízení zúčastnili semináře ,,Řešení rozsáhlých a komplexních škod“ , určeného pro pracovníky zabývající se udržováním bezpečnosti a krizovým řízením.

Seminář, který se uskutečnil v reprezentativních prostorách rezidence švédské velvyslankyně v budově Velvyslanectví Švédska v Praze, byl zorganizován obchodním oddělením velvyslanectví, ve spolupráci se švédskou společností Polygon. Odborníci výše uvedené společnosti přítomným hostům představili svoji činnost v oblasti řešení rozsáhlých a komplexních škod na majetku, s nabídkou širokého spektra řešení důsledků požárů, záplav a dalších mimořádných událostí. Pracovníci krizového řízení byli v průběhu semináře seznámeni s postupy švédských odborníků, kteří se za pomocí nejmodernějších technologií snaží dosáhnout obnovy a funkčnosti postižené infrastruktury v co nejkratší době, s maximální limitací škod.

Celá akce byl velice vhodnou příležitostí k prodiskutování švédských a českých poznatků v oblasti přijímání vhodných opatření po vzniku přírodních katastrof, rozsáhlých nehod a dalších mimořádných událostí, formou networkingu a závěrečné diskuze.

Fotogalerie