Pracovní porada Krajského Ředitelství policie Královéhradeckého kraje

2. 5. 2023 Autor: Tomáš Šebesta

Pracovníci oddělení krizového řízení Krajského úřadu Královéhradeckého kraje vystoupili se svými příspěvky týkajícími se problematiky ,,Ochrana měkkých cílů“ v rámci pracovní porady Krajského Ředitelství policie Královéhradeckého kraje.

Ve dnech 7. - 8 dubna 2022 se v Účelovém zařízení Krajského ředitelství policie Královéhradeckého kraje v Kounově, uskutečnila Pracovní porada Krajského Ředitelství policie Královéhradeckého kraje. Součástí zmíněné porady byl kromě jiných témat týkajících se vyhodnocení bezpečnostní situace v kraji i tématický blok přednášek z oblasti ,,Ochrana měkkých cílů“.

Královéhradecký kraj při řešení úkolů v této bezpečnostní problematice s policisty Krajského ředitelství policie Královéhradeckého kraje úzce spolupracuje především v oblasti uplatnění dotací z Mnisterstva vnitra ČR, bezprostředně se vztahujících k ochraně měkkých cílů. Další formou vzájemné součinnosti je intenzivní dlouholetá spolupráce mezi pracovníky krizového řízení obou subjektů.

Pozvání pracovníků krizového řízení KÚ KHK na uvedené odborné shromáždění, s možností jejich vystoupení a přednesení vlastních poznatků týkajících se problematiky ochrany měkkých cílů, toho bylo důkazem a určitým konkrétním přínosem k zajištění bezpečnosti na teritoriu kraje.

Pracovní porada Krajského Ředitelství policie Královéhradeckého kraje