Logo projektu Strategie integrované spolupráce česko-polského příhraničí

27. 8. 2012 Autor: Roman Klíma

Projekt Strategie integrované spolupráce česko-polského příhraničí má své logo.

„S myšlenkou loga projektu přišel Ing. Roman Klíma z Krajského úřadu Královéhradeckého kraje (úvodní návrh). Logo představuje hraniční hory nebo hory v těsné blízkosti česko-polských hranic, které jsou zároveň symboly všech zapojených partnerů. Jedná se o následující hory (od západu k východu): Ještěd (Liberecký kraj, Euroregion Nisa – CZ, PL), Sněžka (Královéhradecký kraj, Dolnoslezské vojvodství, Euroregion Nisa – CZ, PL, Euroregion Glacensis – CZ, PL), Králický Sněžník (Pardubický kraj, Dolnoslezské vojvodství, Euroregion Glacensis – CZ, PL) a Praděd (Olomoucký kraj, Euroregion Glacensis – CZ, PL).

Uvedený návrh upravil Bc. Daniel Všetečka, MSc. z Centra EP, Hradec Králové (úprava úvodního návrhu), takto upravený návrh sloužil jako podklad pro vyhlášenou veřejnou zakázku malého rozsahu.

Vitězem veřejné zakázky malého rozsahu se stala firma CobraDesign, která vytvořila finální podobu loga a manuál k tomuto logu“.

Logo využívá barev trikolóry.

Logotyp je vytvořen ve všech obvyklých barevných provedeních (plnobarevná, plnobarevná inverzní, černobílá, černobílá inverzní varianta apod.) a ve 2 variantách, jedna varianta obsahující logo a pod ním text „www.4cbc.eu“ a druhá varianta bez textu.


logo


Soubory ke stažení