4. setkání k projektu „Strategie integrované spolupráce česko-polského příhraničí“

27. 11. 2012 Autor: Roman Klíma

Dne 14. listopadu 2012 se v české Olomouci uskutečnilo 4. setkání projektových partnerů k projektu „Strategie integrované spolupráce česko-polského příhraničí“.

Čtrvté setkání projektového a expertního týmu projektu Strategie integrované spolupráce česko-polského příhraničí se konalo na české straně v Olomouci. Hlavním cílem setkání bylo shrnutí informací k projektovému řízení, webovému portálu, plánovaným výměnným stážím, k propagačním předmětům a k analytické části Strategie.

V odpoledních hodinách se sešel expertní tým, který se vyjadřoval k závěrům dotazníkového šetření na české straně projektu. Vedoucí partner představil návrhovou část strategie a experti se vyjadřovali k postupu tvorby návrhové části. Dále experi diskutovali k tématu malé právní analýzy pro stážisty.

Pawel Kurant z Dolnoslezského vojvodství informoval partnery, že po dlouhém neaktivním mezidobí v Polsku se zájem a aktivita ohledně evropských seskupení pro územní spolupráci zvyšují a vyvíjí se správným směrem. Další setkání projektového týmu se plánuje na začátek ledna 2013.


logo

Fotogalerie