Konference Příležitosti pro region představí nové možnosti rozvoje

7. 8. 2019

Královéhradecký kraj pořádá 10. října 2019 už šestý ročník konference Příležitosti pro region. Řada významných odborníků národní úrovně a zástupců veřejné správy a samosprávy představí hostům například nové možnosti financování projektů pro obce po roce 2020.

Účastníci konference se dozví, kam se ubírá strategie podpory rozvoje regionu ze strany Královéhradeckého kraje a jaké jsou jím připravované dotační tituly. Seznámí se Strategií rozvoje Královéhradeckého kraje po roce 2020.

Zástupci Ministerstva pro místní rozvoj ČR (MMR) představí dosud známé skutečnosti o připravovaném Integrovaném regionálním operačním programu II. Dozvíte se, co nového nabídne program přeshraniční spolupráce Česko-Polsko. Seznámíte se možnostmi pomoci rozvoji obcí ze strany CzechInvestu.

Regionální stálá konference představí, ve spolupráci s MMR, další plány na svou činnost, v rámci pomoci regionu. Dozvíte se, jaké služby budou moci využívat obce v Královéhradeckém kraji. Zajímavá přednáška bude věnována tématu Jak probudit vnitřní síly regionu/venkova, co pomůže našim obcím.

Konference Příležitosti pro region se uskuteční v Hotelu Tereziánský dvůr v Hradci Králové od 9:00. O možnostech registrace Vás budeme informovat v následujících týdnech. Akci pořádá Královéhradecký kraj ve spolupráci se sekretariátem Regionální stálé konference Královéhradeckého kraje a Centrem investic, rozvoje a inovací.