Impuls Hradec Králové hledá umělce a řemeslníky pro Den otevřených ateliérů

28. 4. 2017

V sobotu 17. června 2017 od 9 do 17 hodin proběhne další ročník Dne otevřených atelierů, regionálního výtvarného projektu, který probíhá v Královéhradeckém a současně v Pardubickém kraji a při němž výtvarníci zpřístupňují svá tvůrčí zázemí, představují svou tvorbu a mají možnost setkat se s milovníky výtvarného umění, kteří ocení, že mohou nahlédnout do tvůrčí líhně a setkat se s autorem.

Den otevřených ateliérů 2017
Centrum podpory uměleckých aktivity, Impuls Hradec Králové vyzývá k účasti umělce a řemeslníky, kteří mají zájem v rámci Dne otevřených ateliérů pozvat milovníky výtvarného umění do svého ateliéru či dílny, prezentovat svou tvorbu, případně předvést její techniku. Otevřené ateliéry přinášejí příležitost navázat nové kontakty, prezentovat svou tvorbou jinak než ve výstavních síních či galeriích.

Výzva platí pro všechny umělce působící na území Královéhradeckého kraje, účastnit se mohou amatéři i uznávaní profesionálové – malíři, sochaři, řezbáři, fotografové či řemeslníci, kteří mají zájem pozvat veřejnost do svého ateliéru, dílny, zahrady, dvorku či jiného soukromého prostoru, a představit svou práci ve vlastním tvůrčím prostředí. Nově přihlášeným výtvarníkům bude zřízen profil v katalogu zúčastněných umělců.

Přihlásit se můžete do 12. května 2017 prostřednictvím e-mailu: reditelka@impulshk.cz, popř. zasláním přihlášky poštou na adresu:

Impuls Hradec Králové,

centrum podpory uměleckých aktivit

Bc. Jaroslava Vydarená

Tomkova 139

500 03 Hradec Králové

Výtvarníci, kteří se účastní pravidelně, přihlášku zasílat nemusejí, stačí potvrzení účasti e-mailem.

Zdroj: Impuls HK

Den otevřených ateliérů 2017