Najděte si svůj pilotní projekt

9. 6. 2009 Autor: Michal Török

Vyhledávání informací o pilotních projektech

Vyhledávání v pilotních projektech bylo spuštěno. Centrum evropského projektování pro Vás od úterý 9. června 2009 připravilo nové webové stránky, díky kterým můžete rychle a přehledně dojít k hledanému cíli. Jednoduše můžete vyhledávat potřebné informace o pilotních projektech realizovaných v rámci projektu Posílení absorpční a administrativní kapacity. Najdete zde jak detailní informace o jednotlivých pilotních projektech, tak i návody k vyplnění samotné žádosti o dotaci. S maximálním pohodlím a úsporou času Vám ukážeme i podobu povinných přílohy k žádosti o dotaci, jako jsou podrobný položkový rozpočet, Studie ekonomického hodnocení projektu, tabulka pro maximální výše dotace u projektů generujících příjmy a další.

Neztrácejte čas! Pokud realizujete vlastní projekt, naleznete na webu praktické příklady toho, jak vyplňovat formuláře průběžných monitorovacích zpráv, etapových zpráv, žádost o platbu atd. Díky integrovanému filtru můžete vyhledávat projekty ze stejné oblasti podpory nebo projekty realizované v jednom kraji. Dále si můžete najít například všechny průběžné monitorovací zprávy, které jsou na našem webu zveřejněny. Vše rychle a intuitivně!


Více informací a vyhledávač na  webu PAAK  v sekci Pilotní projekty/Vyhledat projekt nebo na adrese: www.cep-rra.cz/paak/