ROPfórum 2009

8. 9. 2009 Autor: Michal Török

Novinka na webu

Vážení,

srdečně Vás zveme na výroční konferenci Regionálního operačního programu NUTS II Severovýchod s názvem ROPfórum 2009, jež se uskuteční 25. září 2009 na Univerzitě Pardubice.

ROPfórum 2009 přiblíží dění na severovýchodu Čech z pohledu evropských dotací, jež plynou do regionu především prostřednictvím Regionálního operačního programu NUTS II Severovýchod.

Témata konference:

  • Regionální operační program NUTS II Severovýchod
  • Dotace pro výzkum a vzdělávání
  • Strukturální fondy a finanční krize
  • Synergie projektů Integrovaného operačního programu a ROP Severovýchod
  • Integrované plány rozvoje měst Pardubice, Hradec Králové a Liberec
  • Absorpční kapacita a projekt PAAK

Pod hlavičkou Ropfórum 2009 se koná také Veletrh regionálních projektů, jenž je ojedinělou přehlídkou projektů podpořených dotací ze strukturálních fondů.

Ve foyer Univerzity je též připravena Výstava úspěšných projektů. Návštěvníkům veletrhu bude rovněž k dispozici Informační a konzultační středisko Úřadu Regionální rady NUTS II Severovýchod.

Registrace probíhá do 11. září 2009 na e-mail ropforum@rada-severovychod.cz.

Bližší informace získáte na

http://www.rada-severovychod.cz/vse-pro-zadatele-a-prijemce/ropforum-2009.

Konference proběhne v univerzitní aule (vedle Univerzitní knihovny) Studentská 519 v Pardubicích, a to od 9,30 hod. do 14 hod. Doprovodný program, tedy veletrh, výstava a konzultační středisko, pak od 9 do 15 hod.

Přijďte se podívat, jak evropské dotace mění severovýchod Čech.

Dalším bodem jednání byly připravované brožury a zavedení nové sekce na webu projektu. Brožury by navazovali na semináře a využívali jejich výstupů a závěrů.