Seminář Příprava projektu

18. 2. 2010 Autor: Michal Török

Novinka na webu

V rámci realizace projektu Posílení absorpční a administrativní kapacity jsme pro Vás připravili seminář na téma Příprava projektu.

Na semináři získáte základní přehled o Regionálním operačním programu NUTS II Severovýchod, dále informace o příručkách a jejich přílohách. Představíme Vám projekt Posílení absorpční a administrativní kapacity, pilotní projekty, s kterými budete pracovat ve skupinách. Hlavní důraz semináře bude kladen na přípravu žádosti v aplikaci Benefit7, Studii ekonomického hodnocení projektu a rozpočtu projektu, jakožto základních dokumentů. Zaměříme se na čtení kompletní žádosti, na co si dát pozor, co projít, abyste projekt dobře uřídili.

Dozvíte se o přípravě a vypracování projektové žádosti o dotaci, podrobně budou rozebrány hlavní dokumenty a povinné přílohy žádosti na konkrétních příkladech.

Ukážeme Vám několik pilotních projektů a jejich výstupy. Seminář bude veden praktickou formou. Teorie bude doplněna praktickou částí, v rámci které si vyzkoušíte praktické postupy na různých projektech.

Registrace na semináře naleznete na našich webových stránkách ZDE.