Vyhlášení Dotačního programu na podporu činností, které navazují, kooperují nebo rozšiřují sociální služby, a pro podporu prorodinných aktivit

24. 2. 2023 Autor: Martina Smudková

Zastupitelstvo Královéhradeckého kraje schválilo 30. ledna 2023 vyhlášení Dotačního programu na podporu činností, které navazují, kooperují nebo rozšiřují sociální služby, a pro podporu prorodinných aktivit v Královéhradeckém kraji pro rok 2023

Podmínky poskytnutí dotace upravují Zásady Dotačního programu na podporu činností, které navazují, kooperují nebo rozšiřují sociální služby, a pro podporu prorodinných aktivit v Královéhradeckém kraji pro rok 2023 (viz příloha).

Do dotačního řízení Královéhradeckého kraje se zařazují žádosti doručené v listinné podobě Odboru sociálních věcí Krajského úřadu Královéhradeckého kraje v termínu od 6. do 17. března 2023 (Rozhodující je datum razítka podací pošty, razítka podatelny Krajského úřadu Královéhradeckého kraje nebo datum doručení datovou schránkou).

Adresa pro písemný styk a osobní doručení:

Krajský úřad Královéhradeckého kraje

odbor sociálních věcí

Pivovarské náměstí 1245

500 03 Hradec Králové

Datová schránka: gcgbp3q

Vyplněnou žádost (bez čestného prohlášení) je třeba současně zaslat ve formátu excel a word elektronicky na e-mail: zkucerova@kr-kralovehradecky.cz.

Soubory ke stažení