Pozvání k účasti v druhém ročníku soutěže „Nejlepší student“

14. 3. 2018 Autor: Daniel Horáček

Společnost MICRORISC s.r.o. vyhlašuje soutěž pro střední a vyšší odborné školy „Nejlepší student“. Výherce získá 5 000 Kč a navíc 10 000 Kč pro jeho školu.

Jako organizace s obrovským inovačním potenciálem by chtěl MICRORISC s.r.o. ukázat studentům středních a vyšších odborných škol ČR, že stojí za to být dobrým studentem. Proto byla v roce 2011 vyhlášena soutěž Nejlepší student. Na základě nominací ředitelů jednotlivých škol obsahujících detailní popis školních i mimoškolních aktivit studentů byl jako nejlepší student vyhodnocen Michal Zikmund z Lepařova gymnázia v Jičíně. Ten si ocenění zasloužil díky velmi dobrým studijním výsledkům, úspěšnému zapojení do soutěží, olympiád a dalších projektů. Soutěž je postupně rozšiřována a letos je otevřena pro školy v celém Královéhradeckém kraji a okrese Mladá Boleslav, oceníme celkem 3 studenty a jejich školy.

Základní informace spolu s pravidly a instrukcemi jsou k dispozici na webu www.nejlepsistudent.cz. Zde bude spolu se zahájením projektu dne 16. 4. 2012 zpřístupněn přihlašovací formulář. Soutěž bude otevřena do 16. 6. 2012, předání odměn proběhne v posledním červnovém týdnu.

Soubory ke stažení