On-line seminář k dotačním programům Královéhradeckého kraje pro rok 2023 v oblasti památkové péče

25. 10. 2022

V pondělí 24. října 2022 proběhne online seminář k dotačním programům Královéhradeckého kraje pro rok 2023 v oblasti památkové péče.

On-line seminář k dotačním programům Královéhradeckého kraje pro rok 2023 v oblasti památkové péče

Informační seminář k dotacím v oblasti památkové péče se uskuteční v pondělí 24.10. 2022 od 15:00 hodin. Seminář proběhne on-line formou v prostředí Google Meet na adrese https://meet.google.com/tts-ykhg-pce

Na semináři budou prezentovány podmínky dotačních programů (23KPG04 – Oprava historických varhan, 23KPGU2 – Obnova památkového fondu) a další novinky, hodnocení žádostí, nejčastější chyby, stručně bude představen i dotační portál Královéhradeckého kraje DOTIS. Účastníci semináře budou seznámeni s postupy při vyplňování žádosti o dotaci i podání závěrečné zprávy a vyúčtování v dotačním portálu DOTIS.

Žadatelé, kteří se semináře nemohou zúčastnit se mohou se svými dotazy obrátit individuálně na garanty jednotlivých programů telefonicky či e-mailem. 


Kontakty

Ing. Milan Smolík
Krajský úřad Královéhradeckého kraje, Odbor kultury, památkové péče a cestovního ruchu
telefon: 601 325 879, e-mail: msmolik@kr-kralovehradecky.cz
dotační programy památkové péče: KPG04, KPGU2 – odborné záležitosti žádostí včetně hodnotících kritérií

Ing. Marcela Holda, DiS.
Krajský úřad Královéhradeckého kraje, Odbor regionálního rozvoje, grantů a dotací, oddělení krajských dotací
telefon: 702 185 678, e-mail: mholda@kr-kralovehradecky.cz
obecné informace o dotačních programech v oblasti památkové péče, portál DOTIS, administrace, vyúčtování, konzultace při vyplňování žádosti o dotaci na PC, administrace dotačního programu

Soubory ke stažení