Seminář poradí, jak navazovat a udržovat kontakt při výuce cizích jazyků

15. 11. 2022

Elektronický seminář představí možnosti, jak zlepšit kvalitu vzdělávání na VŠ/SŠ, a to pomocí mobilních aplikací. Seminář se zaměří i na způsob, jak navazovat a udržovat kontakt a jak kontrolovat výsledky učení v oblasti výuky cizích jazyků

Vyšší odborná škola zdravotnická, Střední zdravotnická škola a Obchodní akademie, Trutnov a Karkonoska Akademia Nauk Stosowanych w Jeleniej Górze zvou na polsko-český online seminář na téma: "Jak zlepšit kvalitu vzdělávání na VŠ/SŠ: Mobilní aplikace užitečné pro učitele a jak navazovat a udržovat kontakt a jak kontrolovat výsledky učení v oblasti výuky cizích jazyků"

Seminář se uskuteční 21. listopadu 2022 od 16:00 na platformě Zoom. Vstup je volný. 

"Na našem online setkání se budeme věnovat výzvám souvisejícím s kvalitou vzdělávání, jak využívat různé mobilní aplikace a formy spolupráce se studenty. Setkání je určeno ředitelům škol, učitelům, žákům, studentům, zástupcům vzdělávacích institucí a veřejnosti, kterým jsou témata vzdělávání blízká. Pokud máte zájem, připojte se prosím ke schůzce kliknutím na odkaz níže," uvádějí pořadatelé.

https://zoom.us/j/99039220527?pwd=NXdSeTZOTW11ZGlNd09OM1ExdlZ5QT09

Pokud odkaz nefunguje, můžete se ke schůzce připojit také pomocí:

ID schůzky: 990 3922 0527

Přístupový kód: 7S2P9n

Přednášejícími budou:

Mgr. Václav Manena, Ph.D. spolupracovník Vyšší odborné školy zdravotnické, Střední zdravotnické školy a Obchodní akademie, Trutnov, Česká republika, vystudoval Univerzitu Hradec Králové. V současné době vyučuje na střední škole informatiku. Je také lektorem a youtuberem. Má dlouholeté praktické zkušenosti s elearningem, online vzděláváním a využitím technologií ve výuce. Vede webináře a online konzultace pro školy a organizace v oblasti vzdělávání. Poskytuje poradenství školám při zavádění a využívání technologií do vzdělávání. Na sociálních sítích zveřejňuje tipy pro výuku informatiky.

dr Małgorzata Szulc-Kurpaska, Collegium Witelona, Legnica, Polsko, učitelka angličtiny, doktorka filozofie a aplikované lingvistiky, bývalá lektorka metodologie na univerzitě ve Vratislavi a pracovnice Filologické školy ve Vratislavi, v současnosti zaměstnankyně Collegium Witelon v Lehnici, autor mnoha publikací a knih z výuky anglického jazyka, pedagog. Za úspěchy ve výuce a vzdělávání byla oceněna cenou ministra národního školství v roce 2006. Je spoluautorkou programů výuky anglického jazyka v 1.–3. ročníku a v mateřské škole a učebnice Sparks vydané nakladatelstvím Oxford University Press a také učebnice Teaching English to Young Learners vydané nakladatelstvím PWN. V roce 2008 se na žádost ministerstva školství podílela na práci na návrhu základního kurikula pro cizí jazyk. V letech 2010-2011 spolupracovala s Výzkumným ústavem vzdělávání ve Varšavě v rámci projektu výzkumu efektivity výuky angličtiny na základní škole. Mezi její výzkumné zájmy patří výzkum ve třídě a školení učitelů cizích jazyků.

Seminář poradí, jak navazovat a udržovat kontakt při výuce cizích jazyků

Soubory ke stažení