Portál sociálních služeb

Sociální službyZpravodajAktualityPro zájemce o služby

NZDM Shelter RIAPS běží naplno i v létě

8. 8. 2012 Autor: Martina Soukupová a Dana Stejskalová

Léto je v plném proudu a stejně tak i program, který si pro děti a mládež nachystali pracovníci trutnovského NZDM Shelter RIAPS.

Kluby zůstaly otevřeny v obvyklé dny, tedy každý všední den krom pátku, pouze se lehce upravila otevírací doba. V pondělí a ve čtvrtek na 13:00-16:00 a v úterý a středu na 13:00-18:00. Úterý a středa jsou zároveň dny, kdy na děti čekají zábavné akce.

Co třeba už máme za sebou? Malování na trička, vyjížďku na kolech nebo opékání na faře. Zatím asi nejúspěšnější byl výlet do hradeckého zábavního parku Tongo s následnou přespávačkou v klubu, která byla plná soutěží a nechyběla ani večerní diskotéka.

A na co se děti a mládež mohou těšit v srpnu? Začínáme celodenním výletem do Adršpašských skal, kde poznáme zajímavé skalní útvary. Uvidíme velký vodopád a svezeme se na lodičce po jezírku. Děti s námi mohou vyrazit i na další opékání na faře, vyrobit si své vlastní razítko, zúčastnit se turnaje ve stepmanii (tancovací desce), zahrát si basket nebo si zazpívat na karaoke party.

Posláním NZDM Shelter RIAPS je pomáhat prostřednictvím sociálních služeb dětem a mládeži ve věku 8 – 21 let z Trutnova a okolí, kteří se nacházejí v obtížné životní situaci, nebo jí jsou ohroženi. Poskytujeme jim pomoc a oporu při zvládání problémů v období dětství až rané dospělosti.

Pro více informací navštivte www.riaps.cz/shelter, kontaktujte pracovníky na shelter@riaps.cz nebo čísle 731 441 268.