Portál sociálních služeb

Sociální službyZpravodajAktualityPro zájemce o služby

Nevejde se Vám obrázek na papír? Malujte na chodník!

21. 5. 2012

Rodinné centrum POHODA z Malšovic připravilo na neděli 20. května sedmý ročník akce pro celé rodiny MALOVÁNÍ NA CHODNÍKU.

Rodinné centrum POHODA z Malšovic připravilo na neděli 20. května sedmý ročník akce pro celé rodiny MALOVÁNÍ NA CHODNÍKU.

Mezi 15. a 17. hodinou si před sídlem občanského sdružení PROSTOR PRO v Čajkovského ulici můžete nakreslit obrázek chodníkovými křídami, kromě toho čekají na malé i větší děti nejrůznější soutěže a samozřejmě také odměny. Jako hosty přivítáme už tradičně kynology ze ZKO HK Věkoše, kteří předvedou ukázku výcviku psů. Partnery akce jsou město Hradec Králové, zdravotní pojišťovna MV ČR a také Mc’Donalds. RC POHODA je dlouhodobým programem občanského sdružení PROSTOR PRO. Další informace najdete na www.prostorpro.cz. PROSTOR PRO od roku 2000 pomáhá dětem a mladým lidem. Provozujeme sociální, preventivní a další služby a pořádáme akce pro veřejnost. Více informací na www.prostorpro.cz nebo facebook.com/prostorpro.

Aktivita je podpořena z Individuálního projektu Služby sociální prevence v Královéhradeckém kraji. Projekt je financován z ESF a státního rozpočtu ČR prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost.

Autor: David Petr

pracovník public relations

kontakt: PROSTOR PRO, o. s.

tel.: 605 417 719, 495 262 202

e-mail: petr@prostorpro.cz