Portál sociálních služeb

Sociální službyZpravodajAktualityPro zájemce o služby

Benefiční Koncert pro Orion

4. 12. 2013 Autor: Jiří Zeman

Občanské sdružení Orion si dovoluje pozvat širokou veřejnost na Benefiční Koncert pro Orion. Setkání při skleničce vína, malém občerstvení, a poslechu swingových melodií v interpretaci Podorlického lázeňského orchestru z Vamberka se koná ve čtvrtek 12. prosince 2013 od 19.00 hod v Pelclově divadle v Rychnově nad Kněžnou, kdy spojí své síly hudba, umění a dobré skutky.

Během večera budete mít příležitost zúčastnit se Aukce výtvarných děl, které nám věnovali umělci známí i začínající, s cílem podpořit činnost Občanského sdružení rodičů a přátel dětí s handicapem ORION. Více informací o aktivitách sdružení získáte na www.os-orion.eu nebo na FB. Na našich stránkách si také můžete prohlédnout seznam dražených předmětů - tento seznam stále aktualizujeme, protože obrazy a další díla se stále schází.

Sál bude otevřen od 18.00 hod, abyste si mohli přijít prohlédnout obrazy a výtvarná díla, která se budou večer dražit. Připraveno bude pro vás vstupní pohoštění.

Záštitu nad benefičním večerem převzal pan Zbigniew Czendlik. Výtěžek z tohoto večera bude věnován na doplacení rekonstrukce budovy Centra ORION v Dlouhé Vsi. Vstupné na Benefiční večer je dobrovolné. Rezervace vstupenek: Centrum ORION, Dlouhá Ves 116, Rychnov nad Kněžnou, os.orion@seznam.cz, tel.: 494 530 079

Soubory ke stažení