Turistický portál Královéhr. kraje

Výzva pro producenty tradičních potravinářských i nepotravinářských výrobků a gastrospecialit

Královéhradecký kraj ve spolupráci se zástupci turisticky významných území Královéhradeckého kraje připravuje zcela novou propagační brožuru s názvem „Gastrospeciality a tradiční výrobky v Královéhradeckém kraji“. Nabízíme možnost bezplatného zviditelnění Vašeho regionálního tradičního výrobku, potraviny či gastrospeciality.

Královéhradecký kraj ve spolupráci se zástupci turisticky významných území Královéhradeckého kraje (Krkonoše a Podkrkonoší, Český ráj, Kladské pomezí, Orlické hory a Podorlicko, Hradecko) připravují zcela novou propagační brožuru s názvem „Gastrospeciality a tradiční výrobky v Královéhradeckém kraji“, realizovanou v rámci projektu „Cílená prezentace a propagace Královéhradeckého kraje jako celku“, reg.č. CZ.1.13/3.2.00/02.00089, který je spolufinancován z Regionálního operačního programu NUTS II Severovýchod, prioritní osy 3 Cestovní ruch, oblasti podpory 3.2 Marketingové a koordinační aktivity v oblasti cestovního ruchu.

Vyzýváme tímto všechny producenty tradičních regionálních výrobků, potravin a gastronomických specialit, stejně tak pořadatele akcí zaměřených na tradiční produkci (jarmarky, vinobraní, ...) na území Královéhradeckého kraje, kteří by se rádi prezentovali zdarma v rámci této propagační tiskoviny, aby bez váhání kontaktovali pověřenou osobu konkrétního TVÚ, ve kterém se subjekt nachází. Uzávěrky přihlášek a další podrobnější informace se dozvíte na stránkách jednotlivých TVÚ.

Odkazy:
Kladské pomezí: http://www.kladskepomezi.cz/
Český ráj: http://www.cesky-raj.info/ 
Krkonoše: http://www.krkonose-smo.cz/
Orlické hory: http://www.orlickehory-cz.info/, http://www.rtic.kostelecno.cz/
Hradecko: http://www.ic-hk.cz/

Připravovaná publikace je součástí projektu „Cílená prezentace a propagace Královéhradeckého kraje jako celku“, který je spolufinancován z Regionálního operačního programu NUTS II Severovýchod.

Regionální operační program Investice


Autor: Alice Martinková

ČESKÝ RÁJ
KRKONOŠE A PODKRKONOŠÍ
KLADSKÉ POMEZÍ
HRADECKO
ORLICKÉ HORY A PODORLICKO