Turistický portál Královéhr. kraje

Úvodní stránka

Informace o webu

Portál cestovního ruchu Královéhradeckého kraje

Textová část portálu cestovního ruchu Královéhradeckého kraje je vytvořena s ohledem na přístupnost a bezbariérovost tak, aby splňovala všechny povinné a podmíněně povinné zásady přístupnosti podle vyhlášky o přístupnosti č. 64/2008 Sb.

Popis používaných nestandardních formátů dat

Na portálu cestovního ruchu jsou některé informace dostupné v jiné než textové či hypertextové formě.

Dokumenty se mohou vyskytnout v těchto formátech:

  • FLV - Flash Video. Plugin pro internetové prohlížeče je volně ke stažení - Adobe Flash Player
  • PDF - pro tento formát je volně ke stažení prohlížeč Adobe Acrobat Reader
  • DOC, XLS, PPT - společnost Microsoft poskytuje ke svým produktům řady Office volně ke stažení prohlížeče Word Viewer 2003, Excel Viewer 2003, PowerPoint Viewer 2003.
  • RTF - dokáže zobrazit a editovat většina běžně dostupných textových editorů.
  • ZIP - komprimované dokumenty. Dekomprimaci obsahu je možno provést libovolným programovým nástrojem určeným pro dekomprimaci.

Z důvodu zlepšení propagace cestovního ruchu v regionu a zvýšení povědomí potencionálních návštěvníků provozuje Královéhradecký kraj prezentační aplikaci "3D mapa kraje". Za účelem zpřístupnění geografických informací co nejširšímu okruhu uživatelů provozuje Královéhradecký kraj na webových stránkách mapový server, který poskytuje uživatelům mapové služby.

Vaše náměty, postřehy či informace o problémech, na které narazíte při používání tohoto webu můžete poslat na adresu gis@kr-kralovehradecky.cz

ČESKÝ RÁJ
KRKONOŠE A PODKRKONOŠÍ
KLADSKÉ POMEZÍ
HRADECKO
ORLICKÉ HORY A PODORLICKO