Portál sociálních služeb

Sociální službyZpravodajAktualityPro zájemce o služby

Zahájení realizace dílčí části veřejné zakázky - Informování o pomoci osobám pečujícím o dítě s postižením

10. 5. 2012

V měsíci březnu byla zahájena realizace veřejné zakázky pro Královéhradecký kraj, jejímž cílem je vytvoření informační brožury s názvem ,, Informování o pomoci osobám pečujícím o dítě s postižením“. V první fázi tj. v měsíci dubnu, byla vytvořena struktura obsahu brožury, dle které bude v měsíci květnu vytvořena samotná publikace. Tato publikace bude sloužit jako pomocník a rádce osobám pečujícím o dítě s postižením v situacích, kdy si nebudou vědět rady. Brožura bude obsahovat souhrn služeb ulehčující péči o dítě se zdravotním postižením, informace o podporách a dávkách, kontakty na poskytovatele služeb a další cenné informace.

V měsíci březnu byla zahájena realizace veřejné zakázky pro Královéhradecký kraj, jejímž cílem je vytvoření informační brožury s názvem ,, Informování o pomoci osobám pečujícím o dítě s postižením“.

V první fázi tj. v měsíci dubnu, byla vytvořena struktura obsahu brožury, dle které bude v měsíci květnu vytvořena samotná publikace. Tato publikace bude sloužit jako pomocník a rádce osobám pečujícím o dítě s postižením v situacích, kdy si nebudou vědět rady. Brožura bude obsahovat souhrn služeb ulehčující péči o dítě se zdravotním postižením, informace o podporách a dávkách, kontakty na poskytovatele služeb a další cenné informace.

Pro vytvoření informačního komfortu budou k dispozici www.stránky, kde všichni zájemci naleznou informační přehledy a brožury v elektronické podobě.

Další důležitou součástí bude prezentace brožury, která bude probíhat prostřednictvím besed, kde se uskuteční distribuce brožur a budou zde poskytnuty komplexní informace. Besedy se budou konat koncem měsíce června v místech blízkým cílové skupině.

Informace o termínech a místech konání besed naleznete na těchto webových stránkách.

Jste srdečně zváni.

Šimůnková Miroslava "SCITUS " o.s.

Mb: 777 260 310