Portál sociálních služeb

Sociální službyZpravodajAktuality

Novinky pro pečující

11. 6. 2021 Autor: Mia Magenheimová; publikoval: Jana Pešková

Zdravíme Vás, pečující z Královéhradeckého kraje i ty, kteří chtějí doma pečovat o své blízké.

Jaké jsou novinky?

14. června 2021 – Trénink paměti, s lektorkou Veronikou Šmejdovou. Chcete-li si tuto techniku vyzkoušet na sobě a využít ji pro ty, o které pečujete… Technika je dobrá pro ty, u nichž je náznak počínající demence.

Pečujete o člověka s demencí, nebo s počínající demencí, nebo s vážným onemocněním, a nevíte, jak s ním komunikovat při péči a v obtížných situacích? 19. června živě, od 10 do 17h v DOBRUŠCE – Zásady úspěšné komunikace při péči, akreditovaný kurz s osvědčením , opět s vynikající zkušenou lektorkou a praktikem v oboru Veronikou Šmejdovou (viz leták v příloze).

A následující den, opět živě s lektorkou Veronikou Šmejdovou, v DOBŘANECH v Orlických horách, 20. června od 9 do 11h. - Jak mohu pomoci blízkému člověku, o kterého je potřeba pečovat?

Všechny naše kurzy jsou zdarma. Přihlášení na všechny naše kurzy je možné přes naše webové stránky. U každého kurzu je přihláška.

Hledáte-li odpovědi na otázky při péči, můžete se stále obracet na naši poradenskou telefonní linku 800 915 915, od pondělí do pátku od 9 do 20h, a v brzkých dnech opět i o víkendech.

V příloze posílám aktuální letáky. Pozn. kurzy NEJSOU určené pro profesionální sociální, zdravotnické či pečovatelské pracovníky. Jsou pro laické pečující.

kralovehradecky@pecujdoma.cz

www.pecujdoma.cz

Soubory ke stažení