Portál sociálních služeb

Sociální službyZpravodajAktualityPro poskytovatele služeb

Pozvánka na 3. Veletrh sociálního podnikání v Hradci Králové, jehož součástí je i Workshop Chytrá řešení v sociálních službách

Logo - Spolufinancováno EU

30. 10. 2019 Autor: Jana Smetanová, publikoval: Lenka Plšková

Rádi bychom Vás informovali o konání 3. Veletrhu sociálního podnikání v Hradci Králové, jehož součástí je i Workshop Chytrá řešení v sociálních službách. Obě akce se uskuteční dne 24. dubna 2019 na Krajském úřadě Královéhradeckého kraje, Pivovarské náměstí 1245.

Veletrh se bude konat v sále Zastupitelstva KHK od 10:00 do 15:30 hod, Workshop bude probíhat v zasedací místnosti Rady KHK (propojeno se sálem Zastupitelstva) od 13:00 do 15:30 hod. Obě akce pořádá Centrum investic, rozvoje a inovací společně s Královéhradeckým krajem.

V rámci Veletrhu sociálního podnikání proběhne řada zajímavých prezentací. Hlavními tématy letošního veletrhu budou společenská odpovědnost firem a nové trendy v sociálním podnikání. Těšit se můžete ale také na aktuální informace z Operačního programu Zaměstnanost a na další zajímavé příspěvky z oblasti sociálního podnikání včetně přenosu zahraničních zkušeností do ČR. V rámci doprovodného programu bude opět na stáncích v předsálí probíhat prezentace sociálních podniků a firem poskytujících náhradní plnění z Královéhradeckého kraje.

V rámci Workshopu Chytrá řešení v sociálních službách Vás s možnostmi chytrých řešení, nejnovějšími trendy a jejich využitím v sociálních službách seznámí firmy poskytující smart řešení pro osoby se zdravotním a duševním postižením. Se svými zkušenostmi, vlastními smart projekty a příklady dobré praxe se představí poskytovatelé sociálních služeb a další odborníci z Královéhradeckého kraje.

V příloze naleznete pozvánky na obě akce. Kompletní program pošleme registrovaným včas před konáním akce.

V případě zájmu o účast na 3. Veletrhu sociálního podnikání se prosím přihlaste pomocí tohoto registračního formuláře nejpozději do 17. 4. 2019.

V případě zájmu o účast na Workshopu Chytrá řešení v sociálních službách se prosím přihlaste pomocí tohoto registračního formuláře nejpozději do 17. 4. 2019.

Je možné se zaregistrovat na obě akce. Účast na veletrhu i workshopu je zdarma.

Soubory ke stažení