Portál sociálních služeb

Sociální službyZpravodajAktualityPro poskytovatele služeb

Modrý pomeranč dostane občanku

Logo - Spolufinancováno EU

22. 1. 2016 Autor: Daniela Charvátová

Hradec Králové – Ve středu 3. února bude moci veřejnost nahlédnout do prostor Nízkoprahového zařízení pro děti a mládež Modrý pomeranč. Den otevřených dveří, jenž se koná k 15. výročí fungování jednoho ze šesti středisek Salingeru, bude zahájen v 10 hodin úvodním slovem a potrvá až do 18. hodin.

V průběhu dne si hosté budou moci prohlédnout prostory střediska, seznámit se s jeho činností a významnými historickými mezníky za posledních 15 let. Dospělé i mladší návštěvníky čeká v odpoledních hodinách zábavný, tvůrčí a soutěžní program. Pro jejich zvídavé dotazy jim budou k dispozici zkušení pracovníci. „Den otevřených dveří vnímáme jako příležitost, jak laické i odborné veřejnosti přiblížit naše aktivity a ukázat, jaké pokroky jsme za 15 let naší existence učinili. Rádi přivítáme i ty, kteří o naší nízkoprahové službě dosud neslyšeli a potřebovali by snad naši podporu, a zároveň ty, kteří by se rádi angažovali v našich aktivitách,“ dodává vedoucí střediska Charvátová.

NZDM Modrý pomeranč srdečně zve širokou veřejnost, která má chuť poznat z blízka činnost tohoto střediska a oslavit s ním den, kterým se přiblíží dospělosti.

Více informací poskytne: Mgr. Daniela Charvátová, DiS. Vedoucí střediska NZDM Modrý pomeranč Tel.: 777 041 030 Email nizkoprahove.centrum@salinger.cz  

NZDM Modrý pomeranč vytváří bezpečné prostředí pro děti a mládež ve věku 7 - 21 let z Hradce Králové a okolí. U pracovníků na klubech i v terénu mohou děti a dospívající najít pomoc a podporu nebo také s nimi společně trávit svůj volný čas.

Salinger, z.s. je nezisková organizace s dlouholetou zkušeností v oblasti práce s dětmi, mládeží a rodinami.

Soubory ke stažení