Portál sociálních služeb

Sociální službyInformace pro poskytovatele služebStrategické dokumentyPlán sociálních služebHistorie procesu plánování sociálních služeb

Síť podporovaných sociálních služeb Královéhradeckého kraje 2012

6. 12. 2017 Autor: Jiří Zeman

Schválená síť veřejně podporovaných sociálních služeb Královéhradeckého kraje pro období 2012

Zastupitelstvo Královéhradeckého kraje na svém zasedání 1. 12. 2011 schválilo usnesením ZK/24/1748/2011 Síť podporovaných sociálních služeb Královéhradeckého kraje pro období 2012.

Do sítě podporovaných sociálních služeb byly zařazeny sociální služby, kterým budou pro rok 2012 poskytnuty provozní veřejné prostředky. Síť sociálních služeb je v tuto chvíli výchozím materiálem a bude dopracována pro následující období jako podklad pro víceleté financování sociálních služeb. Dokument bude pravidelně aktualizován.

Hlavním důvodem vzniku sítě sociálních služeb je umožnit řízený rozvoj sociálních služeb v Královéhradeckém kraji, která zajistí stabilitu a jistotu poskytovaných sociálních služeb. Hlavní změnou, kterou síť sociálních služeb přináší je, že finanční podpora nových kapacit sociálních služeb ze zdrojů kraje a státu bude podmíněna explicitním zařazením do sítě sociálních služeb.

Zařazení do sítě sociálních služeb projedná Krajská řídící skupina pro plánování sociálních služeb a orgány kraje. Žádost o zařazení nových kapacit podávají města a obce jako výsledek procesů plánování sociálních služeb, mohou je však podávat i samotní poskytovatelé na základě žádosti předložené řídící skupině prostřednictvím Krajského úřadu Královéhradeckého kraje, odboru sociálních věcí do 31. srpna běžného roku.

 

Veškeré informace k Síti podporovaných sociálních služeb Královéhradeckého kraje pro období 2012 poskytne:

Mgr. Jiří Zeman, koordinátor plánování sociálních služeb


telefon: 495 817 431

e-mail: jzeman@kr-kralovehradecky.cz

Soubory ke stažení

  • Síť podporovaných sociálních služeb Královéhradeckého kraje (pdf, 373 kB, 11.1.2012)

    Síť podporovaných sociálních služeb Královéhradeckého kraje pro období 2012.pdf popis: Zásady pro tvorbu a aktualizaci sítě podporovaných sociálních služeb, zásady financování sociálních služeb na území Královéhradeckého kraje

  • Příloha č.1 (pdf, 427 kB, 11.1.2012)

    Síť pobytových sociálních služeb (dle § 48, § 49, a § 50 zákona č. 108/2006 Sb. v platném znění) Popis: Seznam veřejně podporovaných služeb a jejich kapacit na území Královéhradeckého kraje v pobytových zařízeních.

  • Příloha č.2 (pdf, 636 kB, 11.1.2012)

    Síť terénních, ambulantních a dalších pobytových služeb Popis: Seznam veřejně podporovaných služeb a jejich kapacit na území Královéhradeckého kraje v terénních, ambulantních a ostatních pobytových službách.