U nás v kraji - 4. díl

24. 8. 2011 Autor: tiskové oddělení

Přinášíme Vám další díl magazínu z Královéhradeckého kraje, který se jmenuje U nás v kraji. Každý poslední čtvrtek v měsíci jej můžete sledovat také ve vysílání televize RTA.

Celý magazín

Přinášíme Vám čtvrtý díl magazínu z Královéhradeckého kraje, který se jmenuje U nás v kraji. Každý poslední čtvrtek v měsíci jej můžete sledovat také ve vysílání televize RTA.

1. Rekonstrukce silnic

Do oprav horských silnic letos kraj investuje přes padesát milionů korun, v těchto dnech vrcholí rekonstruce silnice mezi Svobodou nad Úpou a Janskými Lázněmi.

2. Potravinář roku

O titul krajského potravináře roku tradičně soutěží farmáři a výrobci z Královéhradeckého kraje, jednu ze svých zastávek měli v Rychnově nad Kněžnou.

3. Rekonstrukce nemocnice v Trutnově

Budova trutnovské interny se dočkala rekonstrukce. Pavilon zateplují, vymění se okna, celá rekonstrukce bude stát 17 milionů korun.

4. Krátce z regionu

Nové zázemí pro zdravotnický personál v nemocnici ve Dvoře Králové, vesnicí roku Královéhradeckého kraje se stal Nový Hrádek na Náchodsku, omezení provozu v krajských porodnicích vzhledem k pravidelnému malování nemocničních pokojů.

5. Ptejte se hejtmana

Dnes se hejtmana ptali starostové z Královéhradeckého kraje.

6. Kam vyrazit?

Na divadelní festival do Hronova, na koncert slovenské legendy skupiny Elán do Hostinného nebo na hradecké Nábřeží jazzmanů.