Portál sociálních služeb

Sociální službyZpravodajAktuality

Týden vzdělávání dospělých 2021

2. 11. 2021 Autor: Lukáš Khýn

V termínu 8. – 12. listopadu 2021 proběhne celotýdenní akce Týden vzdělávání dospělých. Organizaci jednotlivých akcí zajišťují krajská pobočka Úřadu práce České republiky v Hradci Králové a kontaktní pracoviště v Jičíně, Rychnově nad Kněžnou, Náchodě a Trutnově.

Novinkou letošního roku je realizace vzdělávacích aktivit i v online prostředí. Rovněž doufáme, že epidemiologická situace bude příznivá a realizovat se budou i vzdělávací akce v prezenční formě ať v prostorách úřadů práce, tak přímo u vzdělavatelů, ve firmách, v neziskových organizacích apod.

Co vám nabídneme v tomto roce?

  • Webový portál, kde naleznete veškeré informace o akcích v rámci Týdne vzdělávání dospělých v Královéhradeckém kraji a odkud se budete moci přímo připojit na všechny online vzdělávací akce – www.tydenvzdelavanidospelychkhk.cz,   
  • zajímavé informace z různorodých oblastí poznání,
  • výběr z širokého spektra workshopů, interaktivních seminářů, přednášek, tvůrčích dílen prezenčně nebo online,
  • nové zkušenosti, dovednosti i inspiraci,
  • potkáte zajímavé osobnosti.

Účast na všech akcích je pro vás zdarma!

Týden vzdělávání dospělých 2021 je realizován pod záštitou Královéhradeckého kraje ve spolupráci s Asociací institucí vzdělávání dospělých ČR, která je nositelem ochranné známky Týdny vzdělávání dospělých®.

Informace o průběhu Týdnů vzdělávání dospělých v dalších krajích ČR jsou k dispozici na www.tydnyvzdelavani.cz.

Novinkou letošního ročníku TVD je zahajovací konference, která se koná 8. 11. 2021 v čase 9:00 – 13:30 hodin na Krajském úřadě Královéhradeckého kraje, Pivovarské náměstí 1245, v sále Zastupitelstva.

Konferenci pořádá Centrum investic, rozvoje a inovací společně s Královéhradeckým krajem a Úřadem práce ČR – krajská pobočka Hradec Králové.  Pozvánku s finálním programem naleznete v příloze.

V případě zájmu účastnit se konference, přihlaste se pomocí registračního formuláře

Soubory ke stažení