Portál sociálních služeb

Sociální službyZpravodajAktuality

Hradec Králové bude již potřetí plný úsměvů!

EU, ESF, OP Zaměstnanost

22. 9. 2016 Autor: Radka Volejníková

Salinger, z.s. pořádá pod záštitou Statutárního města Hradec Králové třetí ročník akce Den s úsměvem. Ta proběhne v neděli 9. 10. 2016 od 13:00 do 17:30 na Tylově nábřeží (v blízkosti Hučáku). Letošní ročník s podtitulem „Víte, že …?“ přibližuje neziskovou organizaci Salinger, která se zaměřuje na pomoc dětem a jejich rodinám již 18 let. Program obohatí i improshow.

„Naši pracovníci jsou často důležitou oporou v životě klientských rodin, dětí, jednotlivců. I přesto existuje spousta osob, která pomoc potřebuje, ale neví, kde ji hledat. Z tohoto důvodu jsme letošní ročník zaměřili na zvýšení povědomí o našich službách. Chceme být všude, kde jsme potřební,“ dodává ředitelka organizace Iva Rosíková.

Den s úsměvem nabídne rodinám zajímavý program v podobě improshow B.I.Z.O.N.I, vystoupení zpěvačky Elišky Buocikové či „hudbu přírodních národů“ ALDAMAN.cz. Nebudou chybět ani soutěže a atrakce pro děti, malování na obličej či obří trampolína. O občerstvení se postará Bistro u dvou přátel. V rámci akce proběhne také vyhodnocení výtvarné soutěže „Pojďte s námi hned, objevit náš svět!“ Akcí chceme podpořit společné trávení volného času rodin s dětmi.

Salinger, z.s. pomáhá dětem, mládeži, pěstounským rodinám a rodinám ohroženým sociálním vyloučením v Královéhradeckém kraji. Usiluje o fungující rodinné prostředí a podporuje při těžkých životních událostech.

Více informací poskytne:
Mgr. Radka Volejníková Koordinátor akce „Den s úsměvem“
tel.: 774 807 053
e-mail: zastupce.nzdm@salinger.cz
www.salinger.cz

 

Fotogalerie