Učitelé přírodovědných předmětů sobě 2021

16. 9. 2021 Autor: Petra Hnátová

Pozvánka na seminář Učitelé přírodovědných předmětů sobě

Logo KAP2









Dne 14. 9. 2021 se v budově Přírodovědecké fakulty Univerzity Hradec Králové uskuteční akce Učitelé přírodovědných předmětů sobě 2020 z cyklu biologických setkání.

Akce je určena učitelům přírodovědných předmětů (biologie, chemie, fyzika) středních i základních škol a a studentům učitelství těchto předmětů. Program bude zaměřen na prezentace diplomových prací studentů UHK a sdílení příkladů dobré praxe. Učitelé si během semináře mohou předat své zkušenosti, někteří z nich představí osvědčené a oblíbené aktivity, kterých s úspěchem využívají ve svých hodinách. Studenti či absolventi PřF UHK budou mít možnost představit své didakticky zaměřené práce.

Bližší informace, seznam vystupujících a témat najdete v Pozvánce:

Učitelé přírodovědných předmětů sobě 2021 (pdf, 102 kB, 16.9.2021 8:57)


V případě zájmu vyplňte závazný přihlašovací formulář, který najdete na: https://forms.gle/bjUg8SbXVXMDBULg9.


Účastníky akce prosíme o respektování aktuálních pokynů Ministerstva zdravotnictví ke dni konání akce, tj. povinnost mít zakryté dýchací cesty uvnitř staveb platí pro každého s výjimkou pedagogických nebo akademických pracovníků poskytujících vzdělání. Zároveň pro případ kontroly mít u sebe potvrzení o očkování/prodělání nemoci/platný negativní test Covid.



Logo OP VVV