Konzultační dny k OP Zaměstnanost

12. 9. 2017 Autor: Lukáš Krátký - MPSV

Dne 27. 9. 2017 se uskuteční první z konzultačních dnů odboru podpory projektů řídicího orgánu Operačního programu Zaměstnanost (OPZ) v Liberci v budově Okresní správy sociálního zabezpečení. Další konzultační dny budou následovat v krajských městech Plzeňského, Jihočeského, Pardubického, Královéhradeckého a Libereckého kraje.

Konzultace jsou určenyoprávněným žadatelům, zájemcům o dotaci zOPZ. Naším cílem je bezplatně poskytnout zájemcům informace o plánovaných/vyhlášených výzvách, případně individuálně konzultovat projektové záměry či nápady vjejich lokalitě, a to vrámci osobního jednání, bez nutnosti kvůli informacím cestovat. Naši projektoví manažeři vyjdou zájemcům o konzultace maximálně vstříc, konkrétní téma a struktura konzultace budou přizpůsobeny jednotlivým konzultujícím na základě vyplněného formuláře aktuálních potřeb. Bez uvedení očekávaného tématu konzultacenebude možné konzultaci uskutečnit.

Formulář aktuálních potřeb i přihlašovací on-line formulář jsou dostupné na stránkách jednotlivých konzultačních dnů:

V každém dnimůže proběhnout až 7 konzultací. Za každou organizaci provést registraci pouze 1 osoba, na samotnou konzultaci je po dohodě možné dorazit ve větším počtu.

Kontakty:

  • Ing. Lukáš Krátký, lukas.kratky@mpsv.cz, +420778543804 (konzultační dny vLiberci, Hradci Králové a Pardubicích)