Vyúčtování neinvestiční dotace krajského programu prevence kriminality v roce 2010

21. 4. 2021 Autor: Martina Smudková

Vyúčtování neinvestiční dotace poskytnuté Královéhradeckým krajem v programu prevence kriminalitya závěrečná zpráva o realizaci projektu v roce 2010

Finanční prostředky poskytnuté Královéhradeckým krajem na rok 2010 je možné používat do 31. prosince 2010 a k tomuto datu je nutné vyhotovit vyúčtování dotace.

V souladu se Smlouvou o poskytnutí dotace na realizaci projektu prevence kriminality musí být přidělená dotace za rok 2010 řádně vyúčtována a předložena Královéhradeckému kraji na předepsaném formuláři spolu se závěrečnou zprávou o realizaci projektu nejpozději do 20. ledna 2011 (rozhodující je datum poštovního razítka nebo podatelny Krajského úřadu Královéhradeckého kraje).

Pokud příjemce dotace při finanční rozvaze čerpání prostředků poskytnutých dotací zjistí, že nebudou finanční prostředky vyčerpány v souladu se smlouvou do 31. 12 2010, vrátí tyto zbylé finanční prostředky do 15. 12. 2010 na účet poskytovatele dotace [dle článku III., a), c) smlouvy o poskytnutí neinvestiční dotace na realizaci projektu].

Vyúčtování neinvestiční dotace se skládá z šesti částí:

Část A Závěrečná zpráva o realizaci projektu

Část B Vyúčtování projektu dle jednotlivých nákladových položek

Část C Příloha č. 4 finanční vyhodnocení

Část D Vyúčtování použití dotace a vyúčtování nákladů a výnosů celého projektu v roce 2010 (účetní výsledovka celého projektu)

Část E Soupis prvotních účetních dokladů, ve kterém bude uvedeno minimálně číslo položky v rámci čerpání dotace, číslo dokladu, druh dokladu, obsah a finanční částka. Každá stránka soupisu bude podepsána statutárním zástupcem organizace.

Část F Kopie příkazu o platbě nevyčerpaných dotačních prostředků

UPOZORNĚNÍ: Ke každé smlouvě o poskytnutí dotace na rok 2010 uzavřené s Královéhradeckým krajem musí příjemce dotace předložit samostatné vyúčtování.

Neposílejte kopie prvotních účetních dokladů.

Soubory ke stažení