Startuje soutěž Cyklopecky

4. 5. 2022

Všechny příznivce cykloturistiky potěší start dalšího ročníku soutěže Cyklopecky Východních Čech. Účastníci budou od 1. května do 30. září soutěžit o hodnotné ceny v podobě horského kola nebo zajímavých pobytů v různých koutech obou východočeských krajů.

„Také letos máme připraveno 15 zajímavých cyklotras. Každý, kdo navštíví alespoň pět z nich a odveze si razítko ve své hrací kartě, se může zúčastnit slosování o ceny. Vyplněnou kartu je potřeba odeslat nejpozději do konce září,“ říká náměstkyně hejtmana Martina Berdychová odpovědná za oblast cestovního ruchu.

Na každé cyklotrase jsou vždy nejméně dvě razítkovací místa, která jsou uvedena v popisu jednotlivých tras.

Do hrací karty je nutné uvést jméno soutěžícího, korespondenční adresu, emailovou adresu a kontaktní telefon a následně zaslat na adresu Destinační společnost Východní Čechy: nám. Republiky 12, 530 02 Pardubice nebo elektronicky (naskenovanou či vyfocenou) na emailovou adresu cyklopecky@vychodnicechy.info nebo prostřednictvím formuláře nejpozději do 30. 9. 2022. Každý soutěžící může vyplnit pouze jednu hrací kartu, zaslat ale může více hracích karet od různých soutěžících. Z doručených hracích karet se vylosuje 20 výherců, kteří získají některou z cen.

Všechny podrobnosti a popis jednotlivých tras naleznete na webu www.cyklopecky.info.

Pořadatelem soutěže jsou společně Královéhradecká krajská centrála cestovního ruchu a Destinační společnost Východní Čechy ve spolupráci s Královéhradeckým a Pardubickým krajem a oblastními destinačními managementy obou krajů.