Hejtman otevřel zábavní a relaxační centrum v Meziměstí

13. 12. 2013 Autor: Jiří Hošna

Provoz nového zábavního a relaxačního Centra Walzel v Meziměstí zahájil v pátek 13. prosince hejtman Lubomír Franc. „Fabrika na zážitky“ vznikla díky dotaci Evropské unie. Celkové investice do dříve starého a nevyužitého objektu dosáhly zhruba stovky milionů korun.

„Centrum Walzel rozšiřuje možnosti zábavy a relaxace pro všechny obyvatele Meziměstí i širokého okolí. Zároveň může výrazně podpořit i rozvoj turistického ruchu na Broumovsku. Jde o výborný příklad podnikatelského projektu, který ze zchátralého objektu učinil místo společenského setkávání s jedinečnou atmosférou,“ řekl hejtman Franc.

Starý a nevyužitý objekt v Meziměstí dostal díky rekonstrukci novou podobu. Vznikly v něm skladové plochy, vnitřní sportovní střelnice, obchodní prostory, víceúčelový cvičební sál, restaurace, solná jeskyně, dětský koutek, bowling s barem a tělocvična. Revitalizovalo se i okolí budovy. Stavba začala v prosinci 2011.

Projekt podpořila Evropská unie v rámci programu na Rozvoj podnikatelského prostředí. Celkové náklady dosáhly téměř 100 milionů korun. Evropské dotace a příspěvek ze státního rozpočtu z toho činily více než 59 milionů. Více informací je možné najít na internetových stránkách www.walzel.cz.

Fotogalerie