Záplavové území významného vodního toku Labe, návrh na změnu/aktualizaci záplavového území v ř. km 1033-1040 na k. ú.: Dvůr Králové

16. 4. 2020 Autor: Eva Valterová

Krajský úřad Královéhradeckého kraje obdržel žádost od Povodí Labe, státní podnik, na provedení aktualizace záplavového území významného vodního toku Labe na území města Dvůr Králové nad Labem.

Na základě uvedeného Krajský úřad Královéhradeckého kraje zveřejňuje podklady pro provedení změny a stanovení nového plošného rozsahu záplavového území a nového vymezení aktivní zóny záplavového území významného vodního toku Labe v ř. km 1033,00 až 1040 na katastrálním území: Dvůr Králové nad Labem.

Stanovení záplavového území (včetně provádění jeho změn) významného vodního toku, tedy i vodního toku Labe je v kompetenci Krajského úřadu Královéhradeckého kraje a je vedeno v režimu opatření obecné povahy pod zn.: KUKHK - 12328/ZP/2020. Zveřejněné podklady slouží pro seznámení dotčené obce a občanů s rozsahem navrhovaného záplavového území, kdy zainteresovaní mají zároveň možnost vznést k návrhu záplavového území připomínky.

Soubory ke stažení