Záplavové území významného vodního toku Bělá, změna záplavového území v ř. km 31,37 až 35,982 v obci Deštné v O. h.

27. 11. 2020 Autor: Eva Valterová

Záplavové území významného vodního toku Bělá, změna záplavového území v ř. km 31,37 až 35,982 v obci Deštné v Orlických horách na katastrálním území: Jedlová v Orlických horách, Deštné v Orlických horách.

Krajský úřad Královéhradeckého kraje, odbor životního prostředí a zemědělství jako věcně a místně příslušný vodoprávní úřad změnil, na základě podkladů předložených Povodím Labe, státní podnik, opatřením obecné povahy, vydaným pod zn. (čj.) KUKHK– 25 149/ZP/2020 – 6 dne 20. listopadu 2020, záplavové území a nově vymezil aktivní zónu záplavového území významného vodního toku Bělá v ř. km 31,37 až 35,982 na katastrálním území obcí: Jedlová v Orlických horách, Deštné v Orlických horách.

Nezbytnou součástí opatření obecné povahy je mapový podklad k novému stanovení záplavového území a novému vymezení aktivní zóny záplavového území významného vodního toku Bělá ve výše uvedeném území, opatřené schvalovací doložkou (razítkem s vyznačením dne stanovení). Zveřejněné mapové podklady slouží pro seznámení veřejnosti s rozsahem záplavového území a k jeho dalšímu využití, např. jako podklad pro povodňové plány obcí, pro územní plány obcí a další.

Soubory ke stažení