Divadelní festival HRANÍ BEZ HRANIC – GRANIE BEZ GRANIC

konání: 15.9.2015

Kdy: 15. září (9.00 – 14.30)
Kde: Městské kulturní středisko v Nové Pace, ul. F. F. Procházky 101 (Po dobu konání akce je zajištěn bezbariérový přístup do všech prostor objektu)

PROGRAM

Na festivalu vystoupí klienti sociálních služeb zaměřených na pomoc osobám se zdravotním postižením i žáci místních mateřských a základních škol. Těšit se můžete například na představení žáků speciální MŠ a ZŠ Jilemnice s názvem "Ten umí ten a ten zas tohle", vystoupení žáků ZŠ speciální Jaroměř "Veselé zebry“ a řadu dalších.

V rámci doprovodného programu vás paní Vladimíra Kasalová s pejskem Barykem seznámí s canisterapií, můžete si prohlédnout prodejní výstavu výrobků chráněné dílny, zapojit se do ručního tvoření, shlédnout ukázku dravých ptáků paní sokolnice Jany Mazúchové a ochutnat kávu z novopacké pražírny ORBIS. (Podrobný program bude zveřejněn na www.zbb.cz  a vývěsce Městského kulturního střediska)

VSTUPNÉ: dobrovolné
POŘADATEL: Život bez bariér, z.ú.

FESTIVAL JE OTEVŘEN ŠIROKÉ VEŘEJNOSTI, KTEROU TÍMTO SRDEČNĚ ZVEME. PŘIJĎTE I SE SVÝMI BLÍZKÝMI, O KTERÉ SE VZHLEDEM K JEJICH ZDRAVOTNÍMU STAVU ČI STÁŘÍ STARÁTE A PRO NĚŽ BYSTE RÁDI VYMYSLELI ZAJÍMAVÝ PROGRAM

Soubory ke stažení