Ilustrační fotografie: Královéhradecký kraj Ilustrační fotografie: Jihočeský kraj
  1. Kancelář zastoupení krajů
  2. Europoslanci
  3. Zdechovský Tomáš - KDU-ČSL

Zdechovský Tomáš - KDU-ČSL

Zdechovský Tomáš - KDU-ČSL

Publikováno: 18.8.2014

Perex:

Rád měním sny v realitu a neznám slova "to nejde". Když se pro něco rozhodnu, dotáhnu to i do konce a nic mne od toho neodradí. Neúspěchy mne dokáží motivovat k tomu, abych ještě více zabral a posouval věci dopředu. Toto úsilí si s sebou přináším i do Evropského parlamentu a věřím, že dokážu prosadit mnohé změny.

 Životopis:

Tomáš Zdechovský (34) pochází z Vysočiny, ke které má velmi silný vztah. Studoval na gymnáziu v Ledči nad Sázavou a později dokončil tři magisterské obory na univerzitách v Českých Budějovicích a v Brně a jeden bakalářský v Římě (Bc. - Věda o sociální komunikaci se specializací na politickou komunikaci ,Mgr. - Pastoračně sociální asistent, Pedagog volného času, Mediální studia a žurnalistika se specializací na krizovou komunikaci). Byl zástupce Jihočeské univerzity ve Studentské Komoře Rady vysokých škol. Působil jako redaktor a šéfredaktor Magazínu na serveru ChristNet.cz a později se stal ředitelem portálu. Dále zastával funkci ředitele ve společnostech Commservis s.r.o. a WIFI Czech Republic. Od roku 2007 se zabývá neurotréninkem ve společnosti Brain2win.

Od roku 2006 je členem KDU-ČSL, za kterou byl v roce 2014 zvolen do Evropského parlamentu. Působí ve výborech pro občanské svobody, spravedlnost a vnitřní věci, pro rozpočtovou kontrolu a jako náhradník také ve výboru pro rozpočet. Byl mediálním poradcem na několika ministerstvech.

Tomáš Zdechovský má vášeň pro historii, navrhnul řadu vlajek a znaků pro města a obce. Je autorem tří básnických sbírek a prózy. A především je šťastným otcem tří krásných dětí - Tomáše, Anežky a Tobiáše.

Motto:

Věř ve vítězství a vítězství uvěří v tebe.

Nahoru
Sdílet:

Copyright © Královéhradecký kraj & Jihočeský kraj. Všechna práva vyhrazena.