Užitečné odkazy

13. 8. 2004

Ministerstvo práce a sociálních věcí
Ministerstvo práce a sociálních věcí (MPSV) je řídícím orgánem Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost  (OP LZZ), má celkovou odpovědnost za realizaci tohoto programu.
http://www.mpsv.cz/
Ministerstvo pro místní rozvoj
Ministerstvo pro místní rozvoj (MMR) je řídícím orgánem Integrovaného operačního programu (IOP), má celkovou odpovědnost za realizaci tohoto programu.
http://www.mmr.cz/

Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy
Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy (MŠMT) je řídícím orgánem Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost (OPVK) a Operačního programu Výzkum a vývoj pro inovace (OP VaVpI), má celkovou odpovědnost za realizaci obou těchto programů.
http://www.msmt.cz/

Ministerstvo průmyslu a obchodu
Ministerstvo průmyslu a obchodu (MPO) je řídícím orgánem Operačního programu Podnikání a inovace (OPPI), má celkovou odpovědnost za realizaci tohoto programu.
http://www.mpo.cz/

Regionální rada regionu soudržnosti Severovýchod
Regionální rada regionu soudržnosti Severovýchod je řídícím orgánem Regionálního operační program NUTS II Severovýchod (ROP SV), má celkovou odpovědnost za realizaci tohoto programu.
http://www.rada-severovychod.cz/
Fondy Evropské unie
Na těchto stránkách naleznete podrobné aktuální informace o systému čerpání podpor ze strukturálních fondech, Iniciativách Společenství, úplná znění programových dokumentů apod.
http://www.strukturalni-fondy.cz/
Evropský sociální fond
Základní informace o ESF, jak ESF funguje a jak správně postupovat při podávání žádostí o nevratné přímé pomoci v rámci programových dokumentů. Naleznete zde důležité dokumenty a formuláře týkající se ESF (např. příručku pro žadatele).
http://www.esfcr.cz/
Iniciativa Společenství EQUAL
je jednou ze čtyř iniciativ Společenství, které jsou v programovacím období 2000 - 2006 spolufinancované ze Strukturálních fondů. Tato Iniciativa podporuje na celém území EU mezinárodní spolupráci při vývoji a prosazování nových nástrojů boje se všemi formami diskriminace a s nerovnostmi na trhu práce.
http://www.equalcr.cz/
Inspirační databanka Topregion
Dobré zkušenosti, odborné texty, aktuální informace a komentované odkazy pro oblast strategického řízení rozvoje lidských zdrojů na regionální úrovni.
http://www.topregion.cz/
Národní vzdělávací fond
NVF jako významný partner MPSV i krajů působí v oblasti rozvoje lidských zdrojů, přípravy na čerpání ze strukturálních fondů EU, rozvoje celoživotního učení atd.
http://www.nvf.cz/

Úřad práce ČR

Další partneři