Portál sociálních služeb

Sociální službyZpravodajAktualityPro poskytovatele služeb

Kamínek od Karla Gotta, Gabriely Koukalové, Ivana Mládka...

Logo - Spolufinancováno EU

18. 6. 2018 Autor: Lenka Plšková

Srdečně zveme na kamínkovou aukci, která se uskuteční ve čtvrtek 28. června od 17.30 hodin v Žižkových sadech u fontány.

Kamínky do aukce darovali: Michael Rittstein, David Drábek. Petra Černocká, Vlasta Kahovcová, Jitka Kamencová Skuhravá, Blanka Matragi, Vladimír Merta, Pavel Pucholt, Vanda Hubnerová, Leoš Šimánek, Jiří David, Karel Jerie, Xenia Hoffmeistrová, Karel Gott, Roman Franta, Ivan Hlas, Stanislav Diviš, Josef Bavor, Nanako Ishida, Zdeněk Jirků, Vendula Hegerová, Jaroslav Valečka, Lucie Rýdlová, Matěj Macháček, Petr Samek, Lenka Civade, Soňa Večtomov, Berenika Kohoutová, Roman Štabrňák, Eva Filipová, Jiří Kristen, Dagmar Jirousová, Ivan Mládek.

Kamínky naleznete na www.charitahk.cz, kamínky je možné prohlédnout v Galerii Koruna u Velkého náměstí do 26. června

Dále zveme na benefiční prodej omalovaných kamínků od dětí a seniorů, který se koná 27. a 28. června od 15 – 21 hodin v Žižkových sadech.

Výtěžek prodeje kamínků z obou akcí bude využitý tradičně na nákup pomůcek pro děti s postižením. Středisko rané péče sluníčko poskytuje zdarma pomoc rodinám pečujícím doma o děti s postižením do sedmi let věku. Poradkyně dojíždí domů za rodinami po celém Královéhradeckém kraji, kde s dětmi pracují, cvičí a jsou velkou oporou i rodičům. Přijďte si pro krásný kamínek. Udělejte radost sobě a pomozte dětem.