Setkání věnovaná problematice rozvoje lidských zdrojů a možnostem spolupráce na regionálním trhu práce

13. 5. 2008 Autor: Jana Fiedlerová

Královéhradecký kraj zahájil přípravu setkání věnovaných problematice rozvoje lidských zdrojů a možnostem spolupráce na regionálním trhu práce.


Královéhradecký kraj zahájil přípravu setkání věnovaných problematice rozvoje lidských zdrojů a možnostem spolupráce na regionálním trhu práce na úrovni obcí s rozšířenou působností v Královéhradeckém kraji.

Tato setkání mají poskytnout prostor pro společnou diskuzi zaměstnavatelů, představitelů krajské a místní samosprávy, úřadů práce, zástupců vzdělávacích institucí a dalších aktérů nad aktuálními tématy v oblasti rozvoje lidských zdrojů s důrazem na regionální a lokální specifika a vést k posílení spolupráce těchto klíčových aktérů regionálního trhu práce.

Nedílnou součástí přípravy je zmapování aktuálních či palčivých témat a problémů vhodných k řešení prostřednictvím partnerské spolupráce klíčových aktérů regionálního trhu práce. Za tímto účelem byl zpracován níže uvedený dotazník (pro zaměstnavatele a pro ostatní subjekty), o jehož vyplnění pozvané zástupce klíčových aktérů tímto žádáme.

Za Váš aktivní přístup, spolupráci, podněty a názory Vám velice děkujeme!

Soubory ke stažení