Logo: Evropské dotace ve zdravotnictví

Logo: Královéhradecký kraj

Úvodní stránka > Program švýcarsko-české spolupráce (2007-2012) > Realizované švýcarsko-české projekty > Výměna zkušeností a dobré praxe v oblasti sociálních služeb podporujících život osob se zdravotním postižením a seniorů v jejich přirozeném prostředí

Výměna zkušeností a dobré praxe v oblasti sociálních služeb podporujících život osob se zdravotním postižením a seniorů v jejich přirozeném prostředí

Vydáno: 20.4.2015, 14:45 Kategorie: Realizované švýcarsko-české projekty

Dalším projektem, realizovaným společností Život bez bariér, z.ú. Nová Paka prostřednictvím grantu z Fondu Partnerství v rámci Programu švýcarsko-české spolupráce, je projekt pod názvem "Výměna zkušeností a dobré praxe v oblasti sociálních služeb podporujících život osob se zdravotním postižením a seniorů v jejich přirozeném prostředí".

Realizované aktivity navazují na velmi úspěšný projekt "Výměna zkušeností a dobré praxe v oblasti integrovaného přístupu k péči o pohybově postižené pro zlepšení kvality jejich života", který byl rovněž podpořen v rámci uvedeného programu.

Společnost Život bez bariér, z.ú. zorganizovala v rámci projektu "Výměna zkušeností a dobré praxe v oblasti sociálních služeb podporujících život osob se zdravotním postižením a seniorů v jejich přirozeném prostředí" a ve spolupráci se švýcarskými partnery počátkem dubna 2015 na půdě Krajského úřadu Královéhradeckého kraje seminář pro poskytovatele sociálních služeb.

Další informace o této úspěšné akci i o celém projektu a programu - viz níže nebo rovněž na webové adrese http://zbb.cz/svycarsko.

Fotogalerie