Jestřebí hory jako na dlani

12. 3. 2010 Autor: Mgr. Ondřej Straka

Nový informační materiál

Svazek obcí Jestřebí hory se před přicházející turistickou sezónou může pochlubit vydáním zbrusu nového souboru informačních materiálů pro turisty. Soubor pěti tématických skládaček vložených v praktických deskách obsahuje ty nejnovější turistické informace. Při jeho tvorbě byli osloveni starostové všech dvanácti obcí Svazku Jestřebí hory, provozovatelé turistických služeb a organizace, které mají co do činění s turistickým ruchem, sportem či zábavou v regionu Jestřebí hory.

„Turista zde najde ten nejkompletnější soubor informací o ubytování, stravování, sportovištích, muzeích, zajímavostech a památkách v Jestřebích horách. Text je doplněn celou řadou kvalitních fotografií a vychází v jazykových mutacích - v němčině, angličtině a polštině. Informace budou bez problémů dostupné i zahraničním turistům“ prozradil Jan Balcar, koordinátor projektu.

Celý soubor bude k dostání na informačních centrech, obecních úřadech a dalších místech s informační funkcí. Kromě toho si materiály budete moci stáhnout na webových stránkách www.jestrebihory.net. „Věřím, že tyto propagační materiály regionu nebudou poslední. Byl bych rád, kdyby se provozovatelé služeb, majitelé ubytovacích zařízení, spolky, které pořádají akce, obracely na nás. Chceme tento katalog pravidelně aktualizovat.“ Nabízí spolupráci Ondřej Straka, vedoucí Turistického informačního centra v Úpici.

Na tvorbě tohoto projektu se podílely Svazek obcí Jestřebí hory, Království - Jestřebí hory o. p. s. a Turistické informační centrum Úpice.

Soubory ke stažení